ناصر اسکندری معاون راهبری تولید شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی در بازدید از نیروگاه رامین اهواز تولید برق پایدار با استفاده از سوخت گاز را اولویت این شرکت دانست و استفاده از سوخت مازوت را آخرین راهکار این شرکت جهت تولید این انرژی حیاتی بر شمرد.
ناصر اسکندری معاون راهبری تولید شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی در بازدید از نیروگاه رامین اهواز تولید برق پایدار با استفاده از سوخت گاز را اولویت این شرکت دانست و استفاده از سوخت مازوت را آخرین راهکار این شرکت جهت تولید این انرژی حیاتی بر شمرد.
به گزارش روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز: در ابتدای این بازدید که با ارائه گزارشی از سوی خلیل محمدی مدیرعامل نیروگاه رامین همراه بود، ناصر اسکندری معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی عملکرد این نیروگاه بخاری در تامین برق مورد نیاز مردم و صنایع استان خوزستان را مورد تقدیر قرار داد و بر اجرای دقیق و تعمیرات اساسی و رفع چالش های فنی این نیروگاه تا پیش از پیک ۱۴۰۱ تاکید نمود.
اسکندری نیروگاه رامین را یکی از حساس ترین نیروگاه های کشور در پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور دانست و تنوع تجهیزات و اجرای عملیاتهای متعدد تعمیراتی و بهره برداری در این نیروگاه را باعث ارتقاء سطح تخصص و تجربه کارکنان در صنعت برق عنوان نمود.
وی رفع چالشهای فنی-مهندسی و ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات توسط متخصصان نیروگاه رامین را راهکاری موثر و تجربه ای ارزشمند جهت رفع چالشهای فنی و گذر از تحریمها دانست و اظهار امیدواری نمود شاهد انتقال این توانمندی به سایر نیروگاهها و صنایع کشور باشیم.
اسکندری با اشاره پیک مصرف گاز در کشور به دلیل کاهش دمای هوا به ویژه در مناطق سردسیری، تامین گاز مورد نیاز مردم را اولویت مسئولان نظام دانست و گفت: استفاده از انرژی گاز نیز اولویت ما در جهت تولید برق پایدار در نیروگاه های زیر مجموعه این شرکت است و امیدواریم با گذر از پیک مصرف گاز و بهبود روند تامین آن برای نیروگاه ها شاهدم مازوت سوزی هیچ نیروگاهی نباشیم.
وی استفاده از سوخت مازوت را آخرین راهکار شرکت برق حرارتی جهت در مدار نگهداشتن نیروگاه ها دانست و آسیبهای فنی به واحدهای نیروگاهی به دلیل استفاده از سوخت مازوت را باعث تحمیل هزینه های هنگفت، خروج اضطراری واحدهای نیروگاهی و نهایتا کاهش سطح تولید این انرژی حیاتی عنوان نمود.
معاون راهبری تولید برق حرارتی با اشاره به مشکلات نقدینگی، هدفمندی و مدیریت هزینه های تعمیراتی و جاری و تشکیل کمیته های ارزشیابی فعالیتها را راهکاری مطمئن جهت پویایی نیروگاهها و تقویت روند تولید این انرژی حیاتی دانست.
بازدید از روند تعمیرات اساسی واحد ۳۰۵ مگاواتی و کارگاه های ساخت قطعات و تاسیسات ساحلی نیروگاه رامین نیز از محورهای این بازدید یک روزه بوده است.
لازم به ذکر است نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ۱۸۵۰ مگاوات ساعت بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری ایفا می کند.