مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز از بومی سازی بیش از ۸۰۰ قطعه نیروگاهی با همت متخصصان بومی و فعال در این نیروگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز: خلیل محمدی مدیرعامل این نیروگاه تمرکز بر ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز این مجموعه صنعتی را از رویکردهای راهبردی نیروگاه عنوان و ساخت ۸۴۰ نوع قطعه در سال گذشته توسط تلاشگران و متخصصان این نیروگاه را جلوه ای از خودباوری و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.
وی با اشاره به نقش استراتژیک نیروگاه رامین در تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور، به تشریح نقش مهم ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی پرداخت و گفت: تحریم های ظالمانه و کاهش نقدینگی یکی از چالشهای اساسی طی سالهای اخیر ما بوده و بر همین اساس با تمرکز بر دانش و تجربه ارزشمند کارکنان نیروگاه بخشی از نیازهای خود به قطعات را در کارگاههای مستقر در نیروگاه رامین مورد ساخت و بهره برداری قرار دهیم و توانستیم چشم انداز روشنی از این رویکرد را به نمایش بگذاریم.
وی با اشاره به طراحی فنی، متریال و ساختار تخصصی مطلوب این قطعات، مجموع قطعات ساخته شده از این ۸۴۰ نوع قطعه را حدود ۲۵۰۰ قطعه عنوان نمود.
محمدی همچنین ساخت حدود ۴۰۰۰ قطعه کوچک و مصرفی همچون پیچ ، کورکن ، واشر و غیره جهت استفاده در تجهیزات مختلف نیروگاه را از دیگر اقدامات این نیروگاه برشمرد.
مدیرعامل نیروگاه رامین نقش این قطعات در پیشبرد عملیات نگهداری، تعمیرات و بهره برداری را حساس و مهم دانست و مهمترین مزیت ساخت این قطعات در کارگاههای مستقر در نیروگاه را کاهش هزینه های خرید قطعات، کاهش زمان تامین قطعات، کاهش زمان خروج واحدهای تولیدی از مدار ، تقویت واحدهای نیروگاهی بمنظور تولید پایدار انرژی برق و نهایتا جلوگیری از خروج ارز عنوان نمود.
لازم بذکر است نیروگاه رامین اهواز بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین آسایش مردم و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می کند.